3-daagse cursus Duitsland
GOLFWEEKEND IN DUITSLAND: SPITZENKLASSE!

Een toppertje in ons programma: de golfweekends in Duitsland, waar veel wordt getraind, gespeeld en vooral genoten van de ontspannen sfeer. Echt een paar dagen er tussenuit en actief bezig zijn met je favoriete spel. Ook voor 2018 staan weer weekendtrips op het programma. Wij hebben een prachtige lokatie gecontracteerd:
TRANS WORLD HOTEL KRANICHHOHE
Golf Club Burg Overbach

Programma:

Vrijdag:​​
aankomst ​​12.00 uur
training​​​ 13.00 – 17.00 uur.
3 gangendiner

Zaterdag:​
ochtendtraining​​ 09.00 – 12.00 uur​
Lunchpakket
s’middags ​spelen 18 holes​​  12.30 uur – 17.30 uur
3 gangendiner

Z
ondag​​:
ochtendtraining​​ 09.00 – 12.00 uur
lunchpakket
s’middag​ spelen 18 holes​​ 12.30 uur – 17.30 uur
17.30 afsluiting van het weekend

 De trainingen en de spelbegeleiding in de baan worden verzorgd door de professionals van Golfschool Hitland.

Data in 2018:
• 12 t/m 14 oktober


Kosten:
€ 479 per persoon o.b.v. 2-persoonskamer (1-persoonskamer toeslag € 60)
inclusief:​
2x overnachtingen
2x ontbijt
2x lunchpakket
2x driegangendiner
2x greenfee 18 holes
trainingen op vrijdag, zaterdag en zondag

Inschrijven:
Inschrijving vind hieronder plaats via jouw eigen account.
Na inschrijving ontvang je een aanmeldingsfomulier waarmee je jouw deelname bevestigt.

Aanmelden

 

Bekijk hieronder de data en succesverhalen!

11 reacties op “3-daagse cursus Duitsland”

 1. Jan en Carla Lingsma

  Dit was de eerste keer dat wij, Jan en Carla, meegingen met een golftrip. Het was enorm leuk.

  Dit was perfect georganiseerd door de heren Joep en Laurens. Alles was even goed, zoals ze zelf al aangaven. De baan, hotel, eten en ook ??
  Ik kan vooral hun humor en altijd vrolijke manier van doen waarderen, geweldig. ???

  ’s Morgens kregen we les. Zeer leuk en weer veel geleerd en s middags de baan op. Waarbij Joep en Laurens (op hun vrolijke manier) bij iedereen een aantal holes meeliepen en uiteraard goeie aanwijzingen gaven.

  Ja, we hebben er erg van genoten en is zeker voor herhaling vatbaar.

  Dank je wel Joep en Louie (Laurens)

 2. Dea en Johan de Ronde

  Beste Joep en Laurens
  Complimenten hoor goed strak georganiseerd echt lastig om een hele groep tevreden te houden maar het is jullie gelukt. Zelfs het weer hebben jullie goed geregeld.
  Hotel prima ,ruime kamer ,goed eten verantwoorde porties bij lunch en diner. Tip voor een volgende keer een echte Duitse maaltijd !.
  We hebben genoten en oh ja ons golfspel is ook verbeterd . We kijken uit naar 2017 en zijn dan uiteraard weer van de partij bij het volgende weekend.

  Groetjes dea en Johan

 3. Een golfliefhebber

  Vrijdagmorgen met mooi weer op weg naar Hotel en Golfresort Gut Heckendorf. Navigatie ingesteld op Eitorf Duitsland en veel golfspullen in de auto gestopt, want je moet natuurlijk op alles voorbereid zijn.
  Wij kennen het resort vanwege een eerder bezoek jaren geleden. Aangekomen na een dik 3 uur durende reis, bleek er gelukkig weinig veranderd. Vriendelijke mensen en mooie kamers. Wij kijken zo op de golfbaan.
  Na alles uitgepakt te hebben, gaan wij naar het restaurant om de andere golf minnende vrienden te ontmoeten en horen en zien Joep en Louie achter enorme bratwursten met patat zitten, en tussen de happen door, voorzien zij nieuwe deelnemers van de benodigde instructies en bonnen. De groep van 22 man wordt gesplitst en gaat om en om een baantje lopen of krijgen les.
  Het hele weekend staat in het teken van golflessen en onder toezicht golfen. De golfbaan is nog steeds zeer goed verzorgd en bestaat uit 3 x 9 holes.
  De positieve en humorvolle instelling van Joep en Louie mist zijn werking niet op alle deelnemers. Er wordt veel gelachen tijdens de instructies en het samenzijn.
  Het vieze mannetje wordt ook nog ten tonele gebracht.
  Na drie dagen mooi weer hebben wij allen hard gewerkt tijdens de lessen en lekker gegolfd. Het was een uniek weekend wat wij niet hadden willen missen en waar wij in korte weer veel van onze pro’s geleerd hebben. Nogmaals dank daarvoor.

  Groeten,

  Een golfliefhebber.

 4. Wim (zeg maar Gerrit)

  Het was goed toeven in Gut Heckendorf, mooie banen en goed gezelschap. Heb enorm genoten van dit uitstekend verzorgde weekend in een gezellige en ontspannen sfeer.
  Het motto van Laurens en Joep was “Niks moet en alles mag” en zo ging het ook.
  De lessen waren prima, er werd veel aandacht besteed aan ontspannen houding en kregen praktische tips. En je gelooft het bijna niet maar het werkt ook nog.
  Maar het belangrijkste vond ik de sfeer in de groep, die was bijzonder ontspannen en we hebben erg veel, zeg maar ontzettend, gelachen.

 5. Terugkijkend op een fantastisch weekend in Eitorf met goed weer, een hoop gezelligheid, lekker eten en veel humor, zitten we nu weer in een regenachtig Holland (zeg maar stortregen).
  Het hotel en de golfbanen van Gut Heckenhof waren super, alsmede de begeleiding door Laurens en Joep. We hebben ontzettend gelachen tijdens de lessen,maar ze hebben geholpen. Wat je namelijk gedurende het weekend steeds meer ging horen, ik quote Hanny Tober: “mooie bal”, dat moet toch het effect van de lessen zijn geweest.

  Laurens en Joep bedankt voor de organisatie en jullie enthousiasme, ik kijk uit naar de volgende trip !!

  Vriendelijke groet,

  Edwin

 6. Voor de derde keer gaan wij nu mee een lang weekend golfen ergens in Duitsland. Dit keer was het Schloss Moyland., in Kleve.. Beetje jammer dat de golfbaan en het hotel niet op een terrein waren, maar daarom niet getreurd. ’s Morgens waren de lessen zoals gebruikelijk gelardeerd met de humor Joep en Laurens. Heerlijk gelopen en genoten van de omgeving en zondag vooral van het prachtige weer. Al mijn flightgenoten bedankt voor de gezelligheid. En ik zeg: “volgend jaar weer! ”

  Laurens en Joep bedankt voor alles..

 7. Even een terugblik op een fantastisch 3 daags golfweekend in Duitsland met prachtig nazomerweer, een hoop gezelligheid, lekker eten en veel humor.

  Het hotel en de golfbanen van Gut Heckenhof in Eitorf waren net als vorig jaar weer prima in orde. De 27 holes golfbaan is nog steeds zeer goed verzorgd. De groep was dit jaar buitengewoon gezellig en natuurlijk hebben we weer ontzettend gelachen voor, tijdens en na de lessen. De begeleiding door de pro’s in de golfbaan is top!
  Petje af voor Joep en Laurens, zij zijn voor mij de kampioenen witbier drinken, ja toch?

  Laurens en Joep bedankt voor de perfecte organisatie en jullie enthousiasme, wij kijken uit naar de volgende reis!

  Vriendelijke groet,
  Andre en Soraya

 8. Hans en Joke Schuurman

  Wij kijken met plezier terug op een fantastisch golfweekend in Duitsland. Het prima hotel, lekkere eten en heerlijke weer, gecombineerd met de golflessen door Joep en Laurens en het gezelschap van een gezellige groep medegolfers, bezorgden ons een geweldig en leerzaam weekend.
  Hans en Joke Schuurman

 9. Beste Joep en Laurens,

  Het was erg leuk, mooi weer en prima banen om op te spelen. Ik heb weer heel wat opgestoken van jullie lessen. Ik wist niet dat je ’s morgens zo’n koppijn kon krijgen van dat golfen. Bedankt voor de goede begeleiding en de gezelligheid. Ik vond alleen de bediening in het hotel niet zo top.
  De dranksnelheid van de bezorging lag erg laag. Volgend jaar zijn we er weer bij.
  John & Michaela

 10. Beste Laurens en Joep,

  Dank voor jullie goede lessen, heb veel geleerd.
  Was bovendien erg gezellig met de medegolfers.
  Mooie baan en het weer was bijzonder mooi.
  Mooi hotel en goed eten.
  Voor herhaling vatbaar.

 11. Dank je wel Laurens en Joep.
  Wat een prachtige reis naar Portugal.
  Heel gezellig met iedereen.
  Veel geleerd en uitdagende banen.
  Leuk om daar zeer zeker weer eens terug te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *